De massages

De massages.

Bij het eerste bezoek wordt besproken wat voor u de belangrijkste klacht is en wat u wil bereiken met de voetreflextherapie.

Belangrijk is een goede anamnese. Na het eerste bezoek en de bijbehorende ontspanningsmassage krijgt u een formulier mee om de klachten in kaart te brengen.

Naar aanleiding hiervan wordt een behandelplan opgesteld.  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten.

De eerste behandeling duurt meestal  75 minuten. Op basis van een behandelplan worden volgende massages gepland die met een interval van 1-4 weken ongeveer 60 minuten duren.

Orgaanspecifieke massages, deze massage wordt gedaan op de specifieke reflexpunten van b.v. de darmen, de longen of de spieren en gewrichten

Energetische massages, deze massage zijn zachter en vloeiender van aanraking en gaan over de hele voet. Dit zijn b.v de chakramassage en de auramassage op de voet is bedoeld om vastzittende energie in de auralagen los te maken en te reinigen.

Metamorfose massage

Metamorfose massage houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest. Door een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom (refelxzonechakra) op voet hand en hoofd wordt er meer balans gemaakt.

Metamorfose massage is geschikt voor mensen met spanningen, psychische klachten, hormonale klachten, tijdens zwangerschap, autisme, ADHD en terminale patienten.